
A magyar csapat gőzerővel készül a megmérettetésre. A csapat élén Dalnoki Bence áll, jobb keze a konyhában Nyikos Patrik, commis, vigyázó szeme Széll Tamás, coach, aki pedig majd a nemzetközi zsűriben képviseli hazánkat: Szulló Szabina, elnök.
A csapatoknak a szokott módon két ételt kell majd készíteniük a verseny során. A hústál témája már régóta ismert, és igazi büszkeség hazánknak, hiszen a kötelező alapanyagok listáját olyan ikonikus magyar termékek képezik, mint az őz, a kacsamáj, a tejföl és a túró. A tányértéma kötelező alapanyaga a burgonya, amelynek főszereplésével vegetáriánus meleg ételt kell készíteniük a csapatoknak.
A Bocuse d’Or Európai Válogatója ezúttal is kétnapos esemény, amely március 23-24-én lesz a Hungexpón. A magyar csapat a második versenynapon rajtol majd, aznap harmadikként.