Bocuse d'Or Magyar Döntő 2023
HUNGEXPO Kongresszusi Központ | 2023. október 26.Október 26-án rendezzük meg a Bocuse d’Or magyar döntőjét. Ezen a versenyen dől el, ki lesz az, aki hazánkat képviselheti majd a norvégiai Trondheimben, a világ legrangosabb szakácsversenyének európai válogatóján. Legyünk ott minél többen a Hungexpón, szurkoljunk személyesen a négy séfnek. A Bocuse d’Or magyar döntőjén a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és a férőhelyek száma limitált.
Ezért aki nem akar lemaradni, küldje el jelentkezését mielőbb az alábbi linken:
Kelemen Roland (Commis: Fodor Noel)
A Bocuse d'Or Magyar Döntőjének győzteseA legjobb csapatmunka: Balog Szabolcs és Takács László
A legjobb hal: Hack Barnabás
A legjobb commis: Kaiser Botond
A médiazsűri különdíja: Molnár Bence
A legfenntarthatóbb tál: Hack Barnabás
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia Életmű-díjasa 2023-ban Pesti István!
Galériák
Versenyzők
Molnár Bence
Commis: Kaiser Botond
Molnár Bence commis-ként már részt vett a Bocuse d’Or Europe-on Tallinban, és a lyoni döntőn is ott lehetett Veres István oldalán. Bence a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban tanult, az iskola elvégzése után pedig a Kiosk Budapest volt az első munkahelye. Ezt követően a Michelin-csillagos Babel Étteremhez csatlakozott, jelenleg a Michelin-csillagos Essência Restaurant – Tiago & Éva sous chefje, Tiago Sabarigo mellett.
Kelemen Roland
Commis: Fodor Noel
Kelemen Roland ismerős arc a mezőnyben, hiszen nem először versenyzik, és bár döntőt még nem nyert, figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Roland a debreceni Aranybika Szakközépiskolában tanulta a szakmát, ezt követően a hajdúszoboszlói Hunguest Hotelben dolgozott, miközben érettségit tett. Két éve erősíti Nyíregyházán a Hunguest Sóstó szállodát mint séfhelyettes. Idén Mesterszakács címet szerzett.
Kelemen Roland
Commis: Fodor Noel
Kelemen Roland ismerős arc a mezőnyben, hiszen nem először versenyzik, és bár döntőt még nem nyert, figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Roland a debreceni Aranybika Szakközépiskolában tanulta a szakmát, ezt követően a hajdúszoboszlói Hunguest Hotelben dolgozott, miközben érettségit tett. Két éve erősíti Nyíregyházán a Hunguest Sóstó szállodát mint séfhelyettes. Idén Mesterszakács címet szerzett.
Hack Barnabás
Commis: Márfi Dominik
Balog Szabolcs
Commis: Takács László
Balog Szabolcs a debreceni Aranybika Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végezte tanulmányait. Szakmai gyakorlatát egy debreceni belvárosi étteremben töltötte, ahol az iskola végeztével munkalehetőséget kínáltak számára. Jelenlegi munkahelye Debrecentől alig 18 kilométerre, Derecskén található, egy páratlan almáskert kapujában, a természet közelében. Az Almavirág Étterem 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szabolcs már a nyitáskor csatlakozott a csapathoz, és azóta is a közös értékeket szem előtt tartva munkálkodik a csapatban.
Balog Szabolcs
Commis: Takács László
Balog Szabolcs a debreceni Aranybika Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végezte tanulmányait. Szakmai gyakorlatát egy debreceni belvárosi étteremben töltötte, ahol az iskola végeztével munkalehetőséget kínáltak számára. Jelenlegi munkahelye Debrecentől alig 18 kilométerre, Derecskén található, egy páratlan almáskert kapujában, a természet közelében. Az Almavirág Étterem 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szabolcs már a nyitáskor csatlakozott a csapathoz, és azóta is a közös értékeket szem előtt tartva munkálkodik a csapatban.