Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet.
Vegán téma
Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe
Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika
„Gyökerek & Levelek alatt”
Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag
*
Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével
*
Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag
*
Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral
*
Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom
*
Roppanós „gyökér” & csicsókapüré
*
„Dió” & Gombazselé
*
Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák
Mártás
Petrezselyemkrém
*
Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba
Bresse- i csirke & Tenger gyümölcsei
Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe
Menünkben fellelhető Tokaji furmint & aszú, mangalica sonka & szalonna, tökmag, kacsamáj & paprika
”Magyar téli erdő”
Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek
Homár, fűszerek & erdei gombák
*
Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”
*
Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab
Köretek
Sárgacékla & hagymadzsem
savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba
*
”Tartlet virág”
Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré
*
Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág
Mártás
Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj