Íme néhány hasznos tanács a verseny idejére, hogy aki ott lesz, az minél gördülékenyebben (és hangosabban) szurkolhasson a magyar csapatnak.

Január 24-én, azaz a magyar csapat versenyzésének napján mindenki érkezzen KAPUNYITÁSRA! A vezérszurkolók megpróbálnak helyeket foglalni a lelátón a magyar csapat boxával szemben, de a tapasztalatok alapján a lefoglalt helyekért is közelharcot kell vívni. Minden szurkoló igyekezzen a lelátóra, ahogy csak tud. A magyar szurkolóknak nem lesz külön találkozó helye, találkozunk a lelátón. Minden kinti szurkolónak érdemes csatlakoznia a következő Facebook eseményhez, itt ugyanis minden fontos információt közzé teszünk a magyar aktualitásokkal kapcsolatban. 

https://www.facebook.com/events/1120273371353656/

Mindenki hozzon magával kellékeket a szurkoláshoz, zászlók viszont a szervezőknél is lesznek, azt tudunk adni pluszban. 

A verseny második napján, azaz január 25-én a tervek szerint lesz after party, de mindenki arra készüljön, hogy meglehetősen későn az este folyamán (hiszen a csapattagok a verseny után a gálavacsorán vesznek részt). Az after party helyszínéről és időpontjáról szintén a már említett Facebook esemény oldalán osztunk meg friss információkat. 

A szurkolóknak a verseny ideje alatt nincs más dolguk, mint teli torokból szurkolni a magyar csapatnak. Lesz egy zenekar is, erről egy későbbi posztban árulunk majd el további részleteket. 

Fontos, hogy mindenkinél legyen enni- és innivaló, mert ha el kell hagynia a lelátót, nem biztos, hogy meg fog maradni a helye, mire visszaér.