![](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1576403438_4202__dsc8904-1024x683.jpg)
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy a Bocuse d’Or versenyzéseken túl folyamatosan foglalkozzon az utánpótlásneveléssel.
Minden felkészülés során alkalmat ad a tanulóknak és kezdő szakácsoknak, hogy tanúi lehessenek ezeknek a folyamatoknak, vagy később akár aktívan részt vehessenek a felkészülésben. A szombati napon a commis verseny és a Bocuse magyar döntőseinek felkészítése mellett egy különteremben szakmai előadások folytak, amelyeken részt vehettek a jövő vendéglátóipari és turisztikai szakemberei, akik eljöttek a Metro Gasztroakadémiára. Az előadások elsősorban a vadakról, a halászatról, a kaviárról és az élelmiszerbiztonságról szóltak.
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8904.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8939.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8944.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8945.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8963.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8971.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/_DSC8980-Edit.jpg)