![](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1494914142_2902_dsc_6480designfood_antonio_photography-1024x640.jpg)
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia igyekszik mindent megtenni a magyar gasztronómia fejlődéséért, a fiatal tehetségek megtalálásért, és a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért.
Legfontosabb feladatának pedig azt tartja, hogy kiválassza a mindenkori Bocuse d’Or versenyző csapat tagjait és biztosítsa a szakmailag maximálisan támogatott felkészülést. Ennek nagyon fontos mérföldköve, hogy elkészült a tankonyha, amelynek a Hungexpo ad otthont, és amely a jövőbeni versenyző csapatok zavartalan felkészülését szolgálja. A konyha ünnepélyes átadóján a korábbi Bocuse d’Or versenyek commis-jai, Garai Ádám, Pohner Ádám és Szabó Kevin nemcsak a felavatásról, hanem az ételekről is gondoskodtak.
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6480Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6498Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6507Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6603Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6633Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6441Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6664Designfood_Antonio_Photography.jpg)
![](http://bocusedorhungary.hu/upload/images/DSC_6673Designfood_Antonio_Photography.jpg)