Hírek

Egy korszak vége: Paul Bocuse-tól búcsúzunk
A Magyar Bocuse d'Or Akadémia mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy 91 éves korában elhunyt Paul Bocuse, az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb francia séfje, a novelle cuisine egyik legnagyobb vezéralakja, és a Bocuse d'Or alapítója. Életművének...

Lezajlott a Bocuse d’Or magyar selejtezője
December 3-án vasárnap megkezdődött a versenyzés, amelynek a végén majd kiderül, ki képviseli Magyarországot 2018 júniusában a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban. A selejtezőre pályázat útján kerülhettek be a séfek. A versenyre minden olyan magyar...

Lezajlott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia utánpótlás versenye
A Magyar Bocuse d'Or Akadémia kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlásnevelést is. Az utánpótlás-verseny elsődleges célja az, hogy az Akadémia a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrje, és ezáltal segítőket találjon a Bocuse d'Or...

Fontos információ!
FONTOS INFORMÁCIÓ! A Bocuse d'Or utánpótlásversenyre a pályázatok beküldési határideje az iskolák kérésére megváltozott. Új határidő: 2017. október 2.

Szűkült a kör – Ők versenyeznek a Bocuse d’Or magyar selejtezőjén
2017. augusztus 30-án lejárt a határidő, eddig küldhették be pályamunkáikat azok a magyar séfek, akik szeretnék megmérettetni magukat a következő Bocuse d'Oron. A pályázat témája a kacsa és kacsamáj, valamint a káposzta és alma volt. A versenyre minden olyan...

Bocuse d’Or utánpótlásverseny versenykiírás
A verseny elsődleges célja, hogy a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrve segítőket találjunk a Bocuse d’Or kiválasztási – és versenyfolyamat lebonyolításához, illetve lehetséges commis jelölteket a magyar csapat számára. A pályázókat érintő...

Ki képviseli hazánkat 2018-ban Torinóban a Bocuse d’Or európai döntőjén?
A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2017. augusztus 30-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia célja az ifjú tehetségek felkutatása és szakmai előmenetelük támogatása....

Ünnepélyesen felavatták a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tankonyháját!
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia igyekszik mindent megtenni a magyar gasztronómia fejlődéséért, a fiatal tehetségek megtalálásért, és a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért. Legfontosabb feladatának pedig azt tartja, hogy kiválassza a mindenkori Bocuse d'Or versenyző...

Egyedülálló felvételből tanulhat a jövő generációja!
A Bocuse d'Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d'Or Akadémia sem feledkezik meg, sőt, hatalmas örömmel tölti el, hogy átadhatja a tudását a tanulóknak is. A magyar csapat...

Íme: a magyar csapat Bocuse d’Or ételei
GLS Ezt a hústálat, valamint ezt a vegán tányért készítette el a magyar csapat a Bocuse d'Or lyoni döntőjére 2017-ben.
Hírek

Bocuse d’Or Europe 2018
Pohner Ádámék továbbjutottak a Bocuse d'Or lyoni döntőjébe Nyolcadik helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Or Torinóban megrendezett európai válogatóján. A húsz résztvevő országból tízen jutottak tovább a világversenyre. A dobogón Dánia (3. hely), Svédország (2....

Last minute információk – hamarosan Bocuse d’Or Europe
Alig néhány nap maradt hátra, és kezdődik a Bocuse d'Or európai válogatója. Összeszedtük a legfontosabb információkat azoknak, akik kilátogatnak Torinóba, és azoknak, akik itthonról szurkolnak majd. Pohner Ádám és a magyar csapat 11-én hétfőn fog rajtolni. A versenyt...

Fejlemények és jó hírek a Bocuse d’Or közeledtével
Széll Tamás zsűrielnök lesz Torinóban, Pohner Ádámék éjjel-nappal készülnek. Kevesebb, mint egy hónap van hátra Torinóig. Június 11-én, a Bocuse d'Or európai válogatójának első napján Pohner Ádám és a magyar csapat ringbe száll a lyoni döntőbe való továbbjutásért. A...

Változások a Bocuse d’Or versenyszabályzatában
A Bocuse d'Or versenyszabályzata folyamatosan változik, többek között ezért is nagy kihívás a felkészülés rá. Nemrégiben nyilvánossá tették a torinói Európai Válogatóra vonatkozó versenyszabályzatot, amelyben van néhány markáns változás, amely Pohner Ádám és a magyar...

Hírek Torinóból: megvannak az alapanyagok és versenyzési sorrend
Mint azt már bizonyára minden érdeklődő tudja, a Bocuse d'Or verseny történetében először Dél-Európában szervezik meg a kontinens válogatóját. Norvégia, Svájc, Belgium, Svédország és Magyarország után most Olaszországon a sor, azon belül is a Piemont...

Bocuse d’Or Magyarország Döntő 2018
Pohner Ádám nyerte a Bocuse d'Or magyar válogatóját A mai napon lezajlott a Bocuse d'Or magyar döntője, melynek a Sirha Budapest keretein belül a Hungexpo adott otthont. Hatalmas érdeklődés övezte a versenyt, többszázan látogattak ki a Hungexpo "A" pavilonjába, hogy...

Pohner Ádám nyerte a Bocuse d’Or magyar válogatóját
A mai napon lezajlott a Bocuse d'Or magyar döntője, melynek a Sirha Budapest keretein belül a Hungexpo adott otthont. Hatalmas érdeklődés övezte a versenyt, többszázan látogattak ki a Hungexpo "A" pavilonjába, hogy láthassák, ki alakíthat csapatot, és folytathatja...

Egy hét van hátra a magyar döntőig
Közeleg a Bocuse d'Or magyar döntője, amelyet 2018. február 8-án rendez meg a Magyar Bocuse d'Or Akadémia, a SIRHA Budapest 2018 keretein belül. A versenynek – ahogyan a kezdetektők mindig – a Hungexpo ad otthont. Néhány szó a jelöltekről Elek...

Tudnivalók a Sirha Budapesten és a Bocuse d’Or magyar döntőn való részvételről
Összeszedtük a Sirha Budapest legfontosabb információit! Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és...

A METRO bemutatja: A vegetáriánus tányér főszereplője
A METRO különösen büszke arra, hogy immár harmadszor lehet a hazai Bocuse d’Or hivatalos támogatója és alapanyagbeszállítója. A torinói világdöntőre való felkészülés jegyében magyar versenyzőink az észak-olasz konyha alapanyagaiból alkotják majd meg menüsoraikat. A...