Hírek
Egyedülálló felvételből tanulhat a jövő generációja!
A Bocuse d'Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d'Or Akadémia sem feledkezik meg, sőt, hatalmas örömmel tölti el, hogy átadhatja a tudását a tanulóknak is. A magyar csapat...
Íme: a magyar csapat Bocuse d’Or ételei
GLS Ezt a hústálat, valamint ezt a vegán tányért készítette el a magyar csapat a Bocuse d'Or lyoni döntőjére 2017-ben.
Negyedik helyezést ért el a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjében, a magyar hústál különdíjas!
A szerdai eredményhirdetésen a Széll Tamás vezette magyar csapat lett a negyedik, 1565 ponttal, 16 ponttal lemaradva a bronzérmes Izland mögött. A második Norvégia (1600 pont), a nyertes USA (1644 pont) lett. Fantasztikus hír, hogy a magyar csapat által feltálalt...
A magyar csapat bevásárolt a Metro piacon – Nagy sikerrel indult a SIRHA-n a magyar stand
Ma délután háromkor ünnepélyesen bevondult a Bocuse d'Or mind a 24 döntős csapata a SIRHA területére. Természetesen köztük volt Széll Tamás és a magyar csapat is. Négykor megkezdődött a piaci vásárlás. A csapatokat Jerome Bocuse köszöntötte, aki a mostani Bocuse...
Ezeket az ételeket főzi ma meg Széll Tamás és a magyar csapat!
Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet. Vegán téma Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe Menünkben...
Kiválóan teljesített a magyar csapat a Bocuse d’Or első versenynapján, a világ élvonalában
A Bocuse d’Or nemzetközi séfverseny lyoni döntőjének első versenynapján, kedden mutatta be a zsűrinek a magyar csapat a tálon felszolgált húsételt és a tányéron kínált vegán fogást. A Széll Tamás vezette csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania, ennek...
Kövesse élőben a Bocuse d’Or világdöntőjét
Kiváló program azoknak, akik itthonról szurkolnak a magyar csapatnak. 24-25. közvetítés a versenyről, 28-án hatalmas afterparty. Kövesse élőben a Bocuse d'Or világdöntőjét és az Európa-bajnok magyar csapat lyoni szereplését január 24-25-én a Belvárosi Piacon! Egy 36...
Lyoni szurkolók, figyelem!
Íme néhány hasznos tanács a verseny idejére, hogy aki ott lesz, az minél gördülékenyebben (és hangosabban) szurkolhasson a magyar csapatnak. Január 24-én, azaz a magyar csapat versenyzésének napján mindenki érkezzen KAPUNYITÁSRA! A vezérszurkolók megpróbálnak helyeket...
Utánpótlás nevelés Rasmus Kofoed segítségével
A háromcsillagos dán séf régóta kapcsolatban áll a Magyar Bocuse d'Or Akadémiával. Az együttműködés korántsem korlátozódik arra, hogy a magyar csapatot segítse a lyoni döntőre való felkészülésben, bár természetesen tudása és versenyrutinja nagy segítségére van Széll...
Úton a Bocuse d’Or-ra. Széll Tamás és a magyar csapat bemutatkozó filmje.
Úton a Bocuse d’Or-ra. Széll Tamás és a magyar csapat bemutatkozó filmje. Úton a Bocuse d’Or-ra. Széll Tamás és a magyar csapat bemutatkozó filmje. Gyártó: E-motion-pictures, Rendező: Terei Miklós...
Hírek
Tudnivalók a Sirha Budapesten és a Bocuse d’Or magyar döntőn való részvételről
Összeszedtük a Sirha Budapest legfontosabb információit! Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és...
A METRO bemutatja: A vegetáriánus tányér főszereplője
A METRO különösen büszke arra, hogy immár harmadszor lehet a hazai Bocuse d’Or hivatalos támogatója és alapanyagbeszállítója. A torinói világdöntőre való felkészülés jegyében magyar versenyzőink az észak-olasz konyha alapanyagaiból alkotják majd meg menüsoraikat. A...
A METRO bemutatja: A Hústál főszereplői
BORJÚ SZŰZPECSENYE ÉS LÁBSZÁR, A BOCUSE D’OR MAGYAR DÖNTŐJÉNEK HÚS ALAPANYAGAI A METRO minőségi választéka a professzionális vendéglátás és a csúcsgasztronómia igényeihez is tökéletesen igazodik, így nem meglepő, hogy hazánkban és nemzetközileg is a METRO lehet a...
Egy korszak vége: Paul Bocuse-tól búcsúzunk
A Magyar Bocuse d'Or Akadémia mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy 91 éves korában elhunyt Paul Bocuse, az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb francia séfje, a novelle cuisine egyik legnagyobb vezéralakja, és a Bocuse d'Or alapítója. Életművének...
Lezajlott a Bocuse d’Or magyar selejtezője
December 3-án vasárnap megkezdődött a versenyzés, amelynek a végén majd kiderül, ki képviseli Magyarországot 2018 júniusában a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban. A selejtezőre pályázat útján kerülhettek be a séfek. A versenyre minden olyan magyar...
Lezajlott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia utánpótlás versenye
A Magyar Bocuse d'Or Akadémia kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlásnevelést is. Az utánpótlás-verseny elsődleges célja az, hogy az Akadémia a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrje, és ezáltal segítőket találjon a Bocuse d'Or...
Fontos információ!
FONTOS INFORMÁCIÓ! A Bocuse d'Or utánpótlásversenyre a pályázatok beküldési határideje az iskolák kérésére megváltozott. Új határidő: 2017. október 2.
Szűkült a kör – Ők versenyeznek a Bocuse d’Or magyar selejtezőjén
2017. augusztus 30-án lejárt a határidő, eddig küldhették be pályamunkáikat azok a magyar séfek, akik szeretnék megmérettetni magukat a következő Bocuse d'Oron. A pályázat témája a kacsa és kacsamáj, valamint a káposzta és alma volt. A versenyre minden olyan...
Bocuse d’Or utánpótlásverseny versenykiírás
A verseny elsődleges célja, hogy a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrve segítőket találjunk a Bocuse d’Or kiválasztási – és versenyfolyamat lebonyolításához, illetve lehetséges commis jelölteket a magyar csapat számára. A pályázókat érintő...
Ki képviseli hazánkat 2018-ban Torinóban a Bocuse d’Or európai döntőjén?
A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2017. augusztus 30-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia célja az ifjú tehetségek felkutatása és szakmai előmenetelük támogatása....
