Hírek
![Commis verseny 2019](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1576405024_6230__dsc8721-1080x675.jpg)
Commis verseny 2019
Izgalmas és szakmai szempontból nagyon fontos nap volt december tizennegyedike a Magyar Bocuse d’Or Akadémia életében. Egyrészt délelőtt került sor a már hagyományosnak számító commis versenyre, amelyen ezúttal négy commis vett részt (ők különben segítőként mind...
![Íme a Bocuse d’Or magyar döntőjének versenyfeladatai!](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1574845443_5248_boc_europe_2020_select-nat_hu_bw-1080x675.jpg)
Íme a Bocuse d’Or magyar döntőjének versenyfeladatai!
A haltéma jellege meleg előétel. Kötelező alapanyagai: Törley Chardonnay Brut, 6 db egész pisztráng és egy meglepetés zöldség, amely a Metro piacon fog kiderülni a döntő előtti nap délutánján. A meglepetés zöldség a következők közül kerül ki: káposzta, cékla, karfiol,...
![Lezajlott a Bocuse d’Or hazai selejtezője, megvannak a döntősök](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1571905926_7339__dsc6147-edit-1-1080x675.jpg)
Lezajlott a Bocuse d’Or hazai selejtezője, megvannak a döntősök
A tegnapi nappal hivatalosan is megkezdődött a Bocuse d’Or versenyszezon, hiszen október 23-án lezajlott a nagyszabású nemzetközi megmérettetés hazai selejtezője. Így már biztosan lehet tudni, kik versenyeznek a magyar döntőn 2020 februárjában. A jelölteknek két ételt...
![Ki képviseli hazánkat 2020-ban Tallinban a Bocuse d’Or európai döntőjén?](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1561807248_1622_1516735505_7316_dsc_8978designfood_antonio_photography-1080x675.jpg)
Ki képviseli hazánkat 2020-ban Tallinban a Bocuse d’Or európai döntőjén?
A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2019. augusztus 20-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia. Az Akadémia célja a tehetségek felkutatása és szakmai előmenetelük támogatása. Az Egyesület feladata a...
![Tanulók a Bocuse d’Or felkészülésben](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1549044491_1047_dsc_4696designfood_antonio_photography-masolat-1080x675.jpg)
Tanulók a Bocuse d’Or felkészülésben
A Bocuse d'Orra való felkészülés nagyon komoly tanulságokat tartogat, és az Akadémia fontosnak tartja, hogy ez a rengeteg tudás és tapasztalat ne maradjon a "négy fal között". Ezért a felkészülés során végig lehetőséget adott a budapesti és vidéki szakácstanulóknak,...
![Tanulók a Bocuse tankonyhán](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1544117067_8117_1_dsc_2220designfood_antonio_photography-1080x675.jpg)
Tanulók a Bocuse tankonyhán
A Magyar Bocuse d'Or Akadémia a kezdetektől kiemelten fontosnak tartja az utánpótlás-nevelést, és a jövő generációinak fejlesztését. Minden Bocuse felkészülésnek része, hogy a tanulók bepillantást nyerhetnek a versenyre való felkészülés kulisszái mögé. Így volt...
![Bocuse d’Or fundraising vacsora Budapesten és olasz-magyar gasztrotalálkozó Enrico Crippánál](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1543186549_8217_dsc_9958designfood_antonio_photography-1080x675.jpg)
Bocuse d’Or fundraising vacsora Budapesten és olasz-magyar gasztrotalálkozó Enrico Crippánál
Két egyedülálló vacsora is létrejött Novemberben, amely a magyar Bocuse sikerekre épült. November 8-án együtt főzőtt a jelenlegi magyar Bocuse d'Or csapat, azaz Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold...
![Egy százalékkal közelebb a sikerhez](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1538122153_1520_bocuse_dor_hungary_logo.png)
Egy százalékkal közelebb a sikerhez
Örömmel jelentjük, hogy a magyar gasztronómia jövője mostantól még inkább közös kézben van, és fejlődéséhez mindenki hozzáadhat egy kicsit. A Magyar Bocuse d'Or Akadémia hosszú évek óta azért dolgozik, hogy öregbítse a magyar gasztronómia hírnevét a nagyvilágban, és...
![Az úticél Lyon: folytatódik a magyar csapat felkészülése](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1542814960_1870_dsc_0729designfood_antonio_photography-1080x675.jpg)
Az úticél Lyon: folytatódik a magyar csapat felkészülése
Egy alapanyag már biztos! Pohner Ádám és a magyar csapat elfoglalta állásait a Bocuse d'Or versenykonyhájában, megkezdődött a felkészülés a lyoni döntőre. A versenyt a szokott módon, a SIRHA keretein belül rendezik meg 2019. január 29-30. között. A magyar csapat a...
![Pohner Ádámék továbbjutottak a Bocuse d’Or lyoni döntőjébe](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1529003794_2837_dsc_2736designfood_antonio_photography-1-1080x675.jpg)
Pohner Ádámék továbbjutottak a Bocuse d’Or lyoni döntőjébe
Nyolcadik helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Or Torinóban megrendezett európai válogatóján. A húsz résztvevő országból tízen jutottak tovább a világversenyre. A dobogón Dánia (3. hely), Svédország (2. hely) és Norvégia (1. hely) végzett. A Magyar Bocuse d'Or...
Hírek
![A Bocuse d’Or séfjei az Országos Mentőszolgálatnak és kórházi dolgozóknak főznek](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1585385969_9897_bocuse-dg-1080x675.png)
A Bocuse d’Or séfjei az Országos Mentőszolgálatnak és kórházi dolgozóknak főznek
Egy pozitív kezdeményezésről adhatunk hírt: a Magyar Bocuse d’Or Akadémia az elkövetkező időszakban az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit támogatja naponta friss, meleg étel...
![Veres István, a Babel séfje nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1580938818_9951__dsc0899-1-1080x675.jpg)
Veres István, a Babel séfje nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
Február 5-én lezajlott a Bocuse d’Or hazai döntője, amelynek a Sirha Budapest adott otthont. A versenyt Veres István, a Babel étterem séfje nyerte, ő képviselheti Magyarországot az észtországi európai válogatón. Az első három helyezett a következő: Veres István...
![Bocuse d’Or Magyarország Döntő 2020](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1580938818_9951__dsc0899-1080x675.jpg)
Bocuse d’Or Magyarország Döntő 2020
Veres István, a Babel séfje nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét Február 5-én lezajlott a Bocuse d’Or hazai döntője, amelynek a Sirha Budapest adott otthont. A versenyt Veres István, a Babel étterem séfje nyerte, ő képviselheti Magyarországot az észtországi európai...
![Egy hét van hátra a versenyig](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1580243867_9159_1_web_2020_01_28_bocuse-dor_2020_opening_1147-2-1080x675.jpg)
Egy hét van hátra a versenyig
Kedden délelőtt lezajlott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia és a Sirha Budapest 2020. közös sajtótájékoztatója az idén harmincadik születésnapját ünneplő Arany Kaviár Étteremben. A sajtótájékoztatón Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elmondta,...
![Megvan a magyar csapat első tagja](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1578303829_1329_istvan_volenter_coach-835x675.jpg)
Megvan a magyar csapat első tagja
Mint azt bizonyára mindenki tudja, a Bocuse d’Or magyar döntőjére február 5-én kerül sor, tehát azt, hogy melyik séf képviseli majd hazánkat Tallinnban, csak ekkor fogjuk megtudni. Az azonban, hogy ki lesz a magyar csapat coach-a, már most hivatalos. És ez a személy...
![Megvan az egyik tallinni alapanyag](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1578258791_1399_boc_europe_2020_select-nat_hu_q-1080x675.jpg)
Megvan az egyik tallinni alapanyag
December végén fontos információ látott napvilágot a 2020-as európai válogatóval kapcsolatban. A húsétel alapanyaga konkretizálódott, és ez nem más, mint a FÜRJ. Ezért a Magyar Bocuse d’Or Akadémia megváltoztatta a február 5-i magyar döntő hústémáját. A versenytéma a...
![Szakmai nap a jövő generációjának](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1576403438_4202__dsc8904-1080x675.jpg)
Szakmai nap a jövő generációjának
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy a Bocuse d’Or versenyzéseken túl folyamatosan foglalkozzon az utánpótlásneveléssel. Minden felkészülés során alkalmat ad a tanulóknak és kezdő szakácsoknak, hogy tanúi lehessenek ezeknek a...
![Bocuse d’Or meeting](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1576404574_4188__dsc8966-1080x675.jpg)
Bocuse d’Or meeting
A szombati meeting keretében a magyar Bocuse d’Or verseny döntősei széleskörű eligazítást kaptak arról, mi vár rájuk február 5-én, a döntőn. Az Akadémia kiemelten fontosnak tartja, hogy a jelöltek a lehető legszéleskörűbb információkkal rendelkezzenek a...
![Commis verseny 2019](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1576405024_6230__dsc8721-1080x675.jpg)
Commis verseny 2019
Izgalmas és szakmai szempontból nagyon fontos nap volt december tizennegyedike a Magyar Bocuse d’Or Akadémia életében. Egyrészt délelőtt került sor a már hagyományosnak számító commis versenyre, amelyen ezúttal négy commis vett részt (ők különben segítőként mind...
![Íme a Bocuse d’Or magyar döntőjének versenyfeladatai!](https://bocusedor.hu/wp-content/uploads/2023/10/1574845443_5248_boc_europe_2020_select-nat_hu_bw-1080x675.jpg)
Íme a Bocuse d’Or magyar döntőjének versenyfeladatai!
A haltéma jellege meleg előétel. Kötelező alapanyagai: Törley Chardonnay Brut, 6 db egész pisztráng és egy meglepetés zöldség, amely a Metro piacon fog kiderülni a döntő előtti nap délutánján. A meglepetés zöldség a következők közül kerül ki: káposzta, cékla, karfiol,...